Bereikbaarheid

Komt u met de trein?
De kantoren van de OVAM liggen op 5 minuten wandelen van het station van Mechelen. Als u het station buitenkomt, gaat u naar rechts de Stationsstraat in. Na 400 meter ziet u langs uw rechterkant de gebouwen van de OVAM.

Komt u met de auto?
De volgende jaren worden ingrijpende infrastructuurwerken uitgevoerd in de Mechelse stationsbuurt. Dit kan gevolgen hebben voor een vlotte bereikbaarheid van het OVAM-gebouw. Check de stand van zaken van de werken op www.mecheleninbeweging.be.

Opgelet! Is uw wagen uitgerust met een GPS-systeem, geef dan 'Arsenaalstraat' in als eindbestemming. Op het einde van de Arsenaalstraat draait u linksaf. U komt dan in de Stationsstraat. De OVAM vindt u aan uw rechterkant.

Uit Brussel
E 19 Brussel-Antwerpen. U neemt afrit 10 Mechelen Zuid/Technopolis.
Op de rotonde volgt u 'Centrum' tot u het station passeert. Op deze rontonde neemt u de tweede afrit. Dit is de Hendrik Consciencestraat.
Aan de stoplichten slaat u rechtsaf.
Aan het volgende stoplicht rijdt u betaalparking 'Station' in. 

Uit Antwerpen
E 19 Antwerpen-Brussel. U neemt afrit 9 Mechelen Noord. Aan het einde van de afrit rechts Centrum/Nekker.
Aan de Mc Donalds slaat u rechts af, dit is de Ring rond Mechelen.
U volgt de Guido Gezellelaan, deze gaat over in de Van Benedenlaan. Hier blijft u links aanhouden.
Voor dat u de N26 oprijdt richting Leuven rijdt u de betaalparking 'Station' in (P Station).

Parkeren?
De parkeergarage bij de OVAM is vaak volzet. U kunt op enkele minuten wandelen parkeren in de parkings Zandpoortvest 1 en 2 aan een voordelig tarief (€0,30/uur tijdens weekdagen tussen 8u en 18u).